Winkelwagen

PROEF LOKAAL

Rondleiding

Brouwerij Avereest geeft rondleidingen in de brouwerij. Hiervoor zijn een aantal data geselecteerd die u rechts kunt zien.

De rondleiding zal ongeveer 1,5 uur duren en de kosten zijn €17,50 p.p. Hiervoor krijg je uitleg over het brouwproces, mag je o.a. verschillende ‘bieren in wording’ uit de gist/lagertanks proeven in combinatie met een bijpassende foodpairing.

Aanmelding voor een rondleiding is noodzakelijk en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Na aanmelding ontvang je van ons z.s.m. een reactie.

OV: op steenworp van de brouwerij is een bushalte De Magnolia – Bus 217 ri Zwolle & Bus 129 ri Coevorden.

Voor groepen vanaf 15 personen kun je ook reserveren voor een rondleiding op een andere dag. Reserveer tijdig middels een mail te sturen naar proeflokaal@brouwerijavereest.nl .

Personen onder de 21 jaar uitsluitend onder begeleiding

Brouwerij-Avereest-Bier-Lokaal-optimized

Datums rondleidingen:

 

Brouwerij-Avereest-Bierproeverij-Op-Locatie-optimized

VRijdagMIddagBOrrel

Elke eerste vrijdagmiddag van de maand organiseert Brouwerij Avereest een VrijMiBo voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder! Vanaf 17:00 is iedereen (18+) welkom om onze bieren te komen proeven en een gezellige tijd te hebben in ons proeflokaal. Uiteraard ontbreken de bites niet. Kom op tijd, want wij hanteren een vol-is-vol beleid om het voor iedereen aangenaam te houden.